2014. március 3., hétfő

leírás

Kedves ügyfeleim!

Mindenek előtt:

elérhetőségeim: 06204318270 , nagygsm@gmail.com 

 

facebook oldalam:

Facebook vélemények

 Jófogás oldalam:

Jófogás összes

hardveraprós oldalam:

Hardverapro összes

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a jelenlegi ügyfeleim tapasztalatai referenciául szolgáljanak a leendő ügyfeleim számára, ezzel megteremtve a bizalmat szerviz-szolgáltatásom felé a hirdetéseim tekintetében.

A blog oldal alján, és a Facebook oldalamon lehet megjegyzést/véleményt/tapasztalatot írni, és olvasni.

  Magamról, és a hirdetésimről röviden:

Mobiltelefonok szervizelésével foglalkozom Budapest belvárosában.

A helyszíni gyors szerviz mellett használt telefonok, és tartozékok találhatók a
 
1132 Bp. Váci út 32. Nagy GSM-ben

Távolabbi ügyfeleimtől Postai úton az alábbi a címre várom a javítandó telefonokat:

Nagy Gábor
1132 Bp. Váci út 32. Nagy GSM

Postázás esetén fizetési módok:

- előre utalás: Előre utálás után ajánlott csomagként feladom. Számlaszám, adatok üzenetben.

- postai utánvét: Az utánvét díját a javítási költséghez számolom feladáskor, általában + 2000 Ft szokott lenni.

Egyéb javításokat is vállalok, pl.: Ázott telefonok javítása,  kijelzővédő üvegfólia buborékmentes felrakással, töltőcsatlakozó, hangszóró, mikrofon, stb. cserék.

Köszönettel: Nagy Gábor

VÉLEMÉNYEK:

38 megjegyzés:

  1. Kezdem egy elégedett ügyfelem levelével az Apródról:

    Dátum: feb 8., 12:23 lacysti (Apród)

    Köszönöm, minden esetre ha valami gond lesz, de ne legyen, sok internetes fórumon a belvárosi SamsungGabit ajánlották, így én is hozzád fordulnék majd. Köszönettel: Laci

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Samsung Galaxy S3 telefonban történt az alaplapcsere, nagyon gyors és korrekt volt. Felhívott, amikor megérkezett a telefonom és akkor is amikor kész lett, mindez 2 munkanapon belül történt! Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok.
    Sajnos nekem nem sikerült megoldani a problémát.
    Hozzá kell tennem több helyen is próbálkoztam.
    De tetszett Gábor hozzá állása.
    Tájékoztatott időben,hogy lehetséges hogy nem tud nekem segíteni de mindent megtesz ha esetleg talál donort. (i9250 alaplap).
    Nyugodt szível tudom ajánlani.
    Krisztián

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,
    Samsung Galaxy S3 alaplapcserés telefonom volt, Gábor pár nap alatt megjavította, gyors és ügyfélbarát volt. A Postázással semmi probléma nem volt, értesített is, amikor feladta.
    Ajánlom mindenkinek.
    V Péter

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Üdv minden blogolvasónak!

    Samsungabi nekem egy Samsung Galaxy S2-n hajtott végre alaplapcserét. Előzetes telefonos egyeztetés után postára adtam a telefont ,melynek megérkezésekor értesített annak épségben történt átvételéről. Pár munkanap után ismét hívott,hogy elkészült a javítással. Még aznap postára adta a telefont úgy ,hogy a számlájára még meg sem érkezett a javítási költség.
    Bátran merem ajánlani mindenkinek Gábor mobiltelefon gyors-szervizét . Gyors ,korrekt ,megbízható szolgáltatást nyújt .
    Egy elégedett ügyfél : D. Miki

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Gábor nagyon korrekt volt, nem hitegetett hogy biztosan megjön egy nap alatt a szükséges Galaxy Note 2 főpanel. Szerencsére végül egy nap alatt megjött, amit gyorsan be is szerelt. Kapcsolódó kérdéseimre is készségesen válaszolt. Elégedett voltam.:) Üdv. GB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megbizható, korrekten tájékoztatott a javítás lehetőségéről. Ami még fontos a mai világban a szimpátia és ne legyen valaki beképzelt. Amit még nem mondtam és nekem fontos volt, ahogy beklüldöm esztétikailag ne látszódjon a javítás nyoma negatív értelemben. Szóval szakszerűen volt megjavítva és nem sufnisan :)

      Törlés
  9. Gábor személyében egy gyors, korrekt és megbízható szakembert ismertem meg. Szívből tudom ajánlani mindenkinek!

    VálaszTörlés
  10. Gábor nagyon kedves kiszolgáló, amilyen gyorsan csak tudja megoldja a problémát, segítőkész és mind e mellett humoros, amikor oda vittem a telefonomat rögtön tudta mi a gond és fél napon belül megoldotta, azóta hibátlanul működik a telefon.

    VálaszTörlés
  11. Nokia Lumia 520-as telefonom képernyőjének törése miatt kerestem szerelőt, és szerencsémre megtaláltam Gábort! Írtam neki, mire még aznap válaszolt és megírta a lehetőségeimet.Hétfőn elküldtem neki a telefont postán, mivel messze lakom tőle, de már pénteken a kezemben tartottam a megjavított, tökéletesen működő telefonomat. A postaköltséget ajándékba kaptam, ami újabb meglepetést okozott, mivel a mai világban bizony az sem olcsó! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon korrekt, gyors, kiváló szakember és a mai árakhoz képest OLCSÓ! Köszönöm a munkáját és azt, hogy megismerhettem egy ilyen jó szakembert, még egyszer köszönöm!

    VálaszTörlés
  12. Hihetetlenül gyors! iPhone 5s töltőcsatlakozó cserére hagytam Gábornál a telefonom. 2 azaz kettő óra múlva már értesített, hogy elkészült! Mindezt verhetetlen áron! Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  13. Gábort egy kollégám ajánlotta. Még a hívásom napján bevittem hozzá a telefonomat (Nokia Lumia 520 - törött touch screen), és helyben, fél óra alatt el is készült a javítással. Az árak barátiak, a szolgáltatás gyors, Gábor pedig nem csak munkaként fogja fel a "szerelgetést", hanem hivatásként tekint rá, ami által az esetleges helyszíni várakozás is élvezetes, hiszen szívén viseli, hogy ne unatkozz addig sem, míg a telefonodra vársz.
    Ritkán találkozom hozzá hasonló szakemberrel, úgyhogy szívből ajánlom, mert szerintem számára nincs lehetetlen :)

    VálaszTörlés
  14. Gyors és segítőkész. Az árak is nagyon jók. Csak ajánlani tudom!!

    VálaszTörlés
  15. A Drágaságom (ismertebb nevén Nokia Lumia 820) képernyője egy baleset folyamán összetört. Gábor személyében remek doktorbácsira talált és az operáció sem tartott másfél óránál tovább. Most épen és egészségesen boldogítja tovább az életem!
    Csak ajánlani tudom a helyet és köszönöm az ajándékot ;)
    Szabó Anna

    VálaszTörlés
  16. 2db IPhone 6 Plus-t vásároltam nagyon korrekt áron. Megbízható és korrekt üzleti partnerek. Csak ajánlani tudom őket!

    VálaszTörlés
  17. Sajnos elromlott a telefonom, ami önmagában nem lett volna olyan nagy baj. De meghalt az édesanyám és az utolsó szép napok emléke bennrekedt a telefonba. 11 helyet kerestem meg telefonon és személyesen, de nem tudtak segíteni. A 11. helyen tanácsoltak ehhez a javítóhoz. Itt 10 percig tartott a munka és előkerültek a számunkra pótolhatatlan képek.Köszönjük. Isten áldja kezük munkáját ! Petőné Juhász Emília


    VálaszTörlés
  18. Csak arra jártam...Fülhallgatóra már több helyen nem kaptam kis szivacsot...Kedves,mosolygós eladó kis keresgélés után kezembe nyomott 2 db.ot,pénzt nem fogadott el érte,mondván csak eszmei értéke van:-)...ezzel a gesztussal szerzett a boltnak egy jövőbeli vásárlót,ha majd aktuális lesz a telefonom cseréje...további sikereket az üzletnek!!:-)

    VálaszTörlés
  19. Nokia Lumia 520 telefonomnak betört a képernyője. Tegnap bevittem az üzletbe, 10 perc alatt kész lettek vele, kedvesek, korrektek, segítőkészek:) csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  20. S3 üveglap csere. Gyors, korrekt és kiváló munka...

    VálaszTörlés
  21. 2015. augusztus 7.

    Samsung telefonomat leejtettem. Az akuja szőrén-szálán eltűnt. Négy szervizben voltam, hogy egy új aksit vegyek, de mindenhol közölték, hogy ezzel ők nem foglalkoznak. Ekkor találtam rá a Váci út 32. -ben a Nagy GSM szervizre, ahol a fiatalember látva az elkeseredésemet, de annak ellenére, hogy ő sem tudott a telefonomba akut adni, időt és fáradságot nem kímélve időlegesen megoldotta a problémámat, amíg az általa megrendelt aksi megérkezik. Még egyszer nagyon köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  22. Nokia 520-as telefonomnak lefagyott a képernyője. Két helyről is eljöttem, mert több napra vállalták csak a javítást. Végül Gábornál kötöttem ki, és kb. 10 perc alatt megjavította a telefont. Bátran merem ajánlani. Korrekt, segítőkész, kedves, és gyors!!

    VálaszTörlés
  23. Nokia 530-as telefonomnak betört a kijelzője. A javítást máshol 2 héttől 2 hónapig terjedően vállalták volna. Végül 100 km-t utaztam a Nagy GSM-hez, de megérte, hiszen 10 perc alatt újra működőképes lett a mobil. Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  24. Galaxy S4 minim romlott el, alaplapot kellett cserélni. Gábor hihetetlenül gyorsan megjavította, és azóta is tökéletesen működik! Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  25. Tisztelt Hölgyek/Urak!
    Már több alkalommal fordultam a Nagy Gsm-hez különféle telefonokkal és különböző problémákkal ( Nokia Lumia, Samsung Galaxy ) mindíg a legnagyobb hozzáértéssel és segítőkészséggel álltak a problémamegoldás elé, természetesen mindig sikerrel! Lehetett szó kijelző cseréről, vagy alaplapi javításról! Mindenkinek csak ajánlani tudom nagy szakmai tudással rendelkező kolléga, és nem utolsósorban gyors!!!
    mezgag

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok!
    A lumia 730 készülékem többször már leejtettem véletlenül, de egyik alkalommal a tok és a fólia sem védte meg sajnos. Először úgy döntöttem, hogy az üveget kicserélem, de nem informálódtam róla, hogy az üveg és az érintő érzékelője elég szoros kapcsolatban vannak, így amikor megpróbáltam kicserélni sajnos az érintő felület is elromlott és a kijelző sem úszta meg a beavatkozásom. Utána keresgéltem szakembert, aki javítással foglalkozik, sajnos volt aki a beavatkozásom miatt el sem vállalta, vagy nem is méltatott válaszra. Lassan a telefon cserén gondolkodtam, amikor írtam Gábornak egy üzenetet, hátha elvállalja.
    Gyorsan válaszolt is és szerencsémre elvállalta, a telefont felküldtem postán, másnap már kaptam a visszajelzést, hogy küldi is vissza, a sikeresen javított készüléket, így a küldéstől számítva 3 napon belül megfordult a készülék, immár javítva.
    Nagyok korrekt, segítőkész, rugalmas és profi szakembert ismerhettem meg személyében, így csak ajánlani tudom mindenkinek!

    VálaszTörlés
  27. Nokia 625-ös telefonomon kellett törés miatt kijelzőt cserélni. Az egész folyamat átfutása 1 nap volt, korrekt áron. Ezúton is köszönöm Gábornak, nagyon kedves volt és kitűnő munkát végzett.

    VálaszTörlés
  28. Galaxy S5 javítás.
    Kapcsolatunkból, valamint honlapjából ítélve végtelen becsületes embernek tartom.
    Hetven-negyedik évemet töltöm (remélhetőleg) az idén. Ismerem az embereket, mivel munkámból adódóan nagyon sokan megfordultak körülöttem.
    Remélem, hogy valamit kitalálok az elismerésem méltó kifejezésére.
    Köszönöm a munkáját!

    VálaszTörlés
  29. Nokia Lumia 520 Érintő kijelző, 20 percen belül! Minden rendben ment! Köszönöm :) AJÁNLOM!!

    VálaszTörlés
  30. Betört a Lumia 735-öm kijelzője és míg máshol nagyon elkeserítő ajánlatokat kaptam (40.000 Ft, több nap munka), addig itt 28.000-ért megcsinálták egy óra alatt! Szuper, köszönöm!

    VálaszTörlés
  31. 79 éves anyukám "doro" típusú telefonját függetleníteni kellett munkahelyem flottás szolgáltatóváltása miatt. Több helyen is voltam, de sehol nem vállalták. Csak itt, igaz 2 hét alatt, de nem adták fel és megcsinálták. Nem kellett anyának új készüléket megtanítanom. NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok! ~2hónapja betört a Lumia 735-ös telefonom kijelzője,
    korán felhívtam Gábort aki kért tőlem 20 percet amíg beért, de órákat is vártam volna rá, mert amikor odaadtam neki a telefont körülbelül 15 perc alatt kicserélte egy gyári,
    új kijelzőre, ráadásul sokkal olcsóbban mint amire számítottam, sokkal rövidebb idő alatt... nagyon hálás vagyok neki, máshol ilyen profi munkát szerintem nem találni. Gyors, korrekt, megbízható és tényleg nagyon kedves.
    Innen is köszönöm még egyszer!

    VálaszTörlés
  33. Samsung ACE4 telefonomat sikerült vízbe ejtenem, igaz gyorsan kikaptam a mosogatóból és azonnal szétszedtem, de a víz nem tett jót neki, a kijelző elsötétedett. Korábban már segítettek, hát szaladtam a NAGY GSM üzletébe. Most sem csalódtam, gyorsan precízen oldották meg a problémát. Megnyugtató érzés, hogy profi segítségre számíthatok. Innen is ajánlom mindenkinek forduljanak bizalommal a NAGY GSM-hez. Ismét köszönöm!!

    VálaszTörlés
  34. Tökéletes ügyfélkezelés, tökéletes és gyors munka, korrekt árak!
    Ebben az üzletben nem hangzik el olyan szó, hogy nincs, vagy nem tudjuk megoldani!
    Erősen javaslom mindenkinek, ha gondja van a telefonjával, ide hozza, ha javítható itt megjavítják!

    VálaszTörlés
  35. Ajánlásra jöttem ide két tabletet helyrehozni, és nem csalódtam. Udvarias, segítőkész kiszolgálásban volt részem, normális árak mellett. Jó szívvel ajánlom másoknak is.

    VálaszTörlés
  36. A Nagy GSM-ben több alkalommal javíttattam, és minden alkalommal kedvesen, precízen segítettek, korrekt áron. Mindenkinek ajánlom, és további sikereket kívánok! Csilla

    VálaszTörlés
  37. Top 10 gambling sites - DrMCD
    In addition to this, there are also gambling sites that provide a bonus to players, and 화성 출장마사지 they 천안 출장안마 have also been a player for Who Are The Best Online 세종특별자치 출장샵 Casinos?Are There 인천광역 출장마사지 any legit gambling websites 경기도 출장마사지 for Canadians?

    VálaszTörlés